english

Andreu – Най – големият производител в Европа

Вижте направо продуктите на Andreu    посетете andreu.es
АНДРЮ е престижна семейна компания която е специализирана в производството на метални врати. През годините фирмата е постигнала статут на браншов лидер в Испания.
От 1970 г. насам Андрю предлага на клиентите си нови продукти от най-високо качество използваики най-съвременната технология на пазара.
Нашите високо технологични производствени системи и отличен изследователски и развоен отдел ни позволяват да реагираме своевременно на все повече изискващия и комплексен пазар. За нуждите на проектирането, производството и комерсиализацията на нашите врати и аксесоари сме въвели система за менаджмент и контрол по качеството сертифицирана от AENOR в съотвестствие със стандарта UNE-EN-ISO 9001:2000.
Можмем да заявим със гордост, че сме спечелили доверието на клиенти от цяла Европа както и извън нея което е спомогнало за ръста на нашия експорт. Имаме постоянно присъствие във страни като Франция, Португалия, Италия, Полша, Великобритания, Ромъния и др.
Към настоящият момент нашият каталог се състои от три продуктови категории: многоцелеви, пожароустойчеви и жилищни врати заедно с голямо разнообразие от допълнения и аксесоари. Също така предлагаме и специални поръчкови врати с което постигаме 100% ниво на удовлетворение на клиента.

За да предложим на нашите клиенти нови идеи за техните нужди както и за да гарантираме качество на добавената стойност във всеки нов модел ние залагаме на следното:
Технология: която ни позволява да постигнеме големи производствени капацитети, високо ниво на гъвкавост и непрекъснато разработване на нови продукти.
Фокус към клиента: клиенти, дистрибутори и архитекти които интегрират техните нужди и предложения в нашата стойностна верига.

Ние от Андрю работим за да отворим вратите на бъдещето.

Новини